АКАДЕМИЈА

ПРЕТПРИЕМНИЧКА АКАДЕМИЈА (ENTREPRENEURSHIP ACADEMY)

Добредојдовте во првата и единствена ПРЕТПРИЕМНИЧКА АКАДЕМИЈА во Македонија.

Подгответе се за програма која ќе го промени вашиот живот. Научете ги НАЈБАРАНИТЕ ВЕШТИНИ за 21-от век. Станете член на нашиот КЛУБ НА УСПЕШНИ!

Зачекорете кон поголема заработувачка, благосостојба и ОСТВАРУВАЊЕ НА ВАШИТЕ СОНИШТА. Дознајте како успешните луѓе во светот го прават тоа!

МОДУЛИ:

 1. Личен развој (PERSONAL DEVELOPMENT)

 2. Деловна ефективност (BUSINESS EFFECTIVNESS)

 3. Претприемништво (ENTREPRENEURSHIP)

 4. Процеси (OPERATIONS)

 5. Продажба (SALES)

 6. Маркетинг (MARKETING)

 7. Односи со јавност и Администрација (PUBLIC RELATIONS & ADMINISTRATION)

 8.  Информатичка Технологија (INFORMATION TECHNOLOGY)

 9. Финансии (FINANCE)

10. Човечки ресурси (HUMAN RESOURCES)

11. Личен успех (PERSONAL SUCCESS)

12. Проекти (PROJECTS)

13. Деловен Англиски (BUSINESS ENGLISH)

Направете нешто ЗА СЕБЕ. Научете повеќе за да ЗАРАБОТИТЕ ПОВЕЌЕ. Бидете во тек со НАЈНОВИТЕ ТРЕНДОВИ!

Патот до извонредност е ДОЖИВОТНО УЧЕЊЕ. Патувајте заедно со нас во светот на КРЕАТИВНОСТ, ЕНТУЗИЈАЗАМ И ИНСПИРАЦИЈА.


ОДЛИЧНА ВЕСТ: и вие можете да ги научите сите вештини кои водат кон поголем приход, задоволство од работа, одлично здравје и среќен живот. 

Специјално за вас создадовме програма според најновите светски трендови и ВАШИТЕ ЖЕЛБИ И ПОТРЕБИ.

Дружете се со нас на Facebook (http://www.facebook.com/KeyAcademy).

Не се колебајте премногу! За сите дополнителни информации контактирајте не на 070 / 367 - 905.

Живејте го секој ден целосно и хармонично. И запомнете: МОЌТА Е ВО ВАС!

Донесете одлука да ја земете КОНТРОЛАТА во вашите раце. Научете како тоа го прават НАЈДОБРИТЕ!

Сонувајте големи соништа и со наша помош направете ги реалност, зошто ние сме ВАШИОТ КЛУЧ ЗА УСПЕХ!