Колку сте креативни?

Обука: Колку сте креативни? (How creative are you?)

Дали некогаш ви кажале дека размислувате поинаку од останатите луѓе? Дали сте креативни и енергични?

Дали умеете да размислувате апстрактно? Како до вистинска бизнис идеја?

Дали ја слушате вашата интуиција? Колку пати сте си кажале: ова е одлична идеја за бизнис! Што ве спречува да одите чекор понатаму? 

За одговор на овие и многу други интересни прашања посетете ја обуката за креативност, иновативност и технологија.

ЛОКАЦИЈА: 

Консалтинг и тренинг центар КЛУЧ, Мито-Хаџи Василев Јасмин, 52-1/3-Скопје

КОНТАКТ:

070/367-905

Доколку сте заинтерсирани пополнете пријава за обука.