Како да станете богат

Обука: Како да станете богат (Principals of Geting Rich)

Дали знаете дека најголемиот дел од милионерите во светот се богаташи од прва генерација што значи дека започнале со ништо и успеале да го заработат своето богатсво за време на нивниот работен век?

Ако вашата цел во животот е  да заработите што е можно повеќе пари и да постигнете финансиска независност ова е вистинската обука за вас!

Најдобрата работа што можете да ја направите е да почнете да размислувате и делувате како милионер. Стекнете ги навиките на  оние кои тоа го направиле пред вас!

Научете како да станете магнет за богатство! Сакајте ги парите! Со нив ќе можете да направите многу благородни работи во животот!

ЛОКАЦИЈА: 

Консалтинг и тренинг центар КЛУЧ, Мито-Хаџи Василев Јасмин, 52-1/3-Скопје

КОНТАКТ:

070/367-905

Доколку сте заинтерсирани пополнете пријава за обука.