Здравје и благосостојба

Обука: Квалитет на живот-Здравје и благосостојба (Quality of life-Health & Wellbeing)

 

Поедноставете го вашиот живот! Пронајдете рамнотежа во секоја област!

Вашето тело е ваш храм затоа со грижа однесувајте се кон него!

Дознајте како да се ослободите од стресот!

Чувствувајте се полни со енергија, среќа и душевен мир!

Најдете повеќе време за вашето семејство! 

Одстранете го нередот од вашиот живот...

 

ЛОКАЦИЈА: 

Консалтинг и тренинг центар КЛУЧ,Мито-Хаџи Василев Јасмин, 52-1/3-Скопје

КОНТАКТ:

070/367-905

Доколку сте заинтерсирани пополнете пријава за обука.